Lista: Nätverksträffar för dig som arbetar som chefsassistent

Att arbeta som chefsassistent är stundom ensamt. Här listar Executiveffect nätverk för dig som vill utvecklas i din yrkesroll.

Chefsassistent

Rollen som chefsassistent är ibland ensamt. Det är därför givande att träffa andra i samma yrkesroll för att utbyta erfarenheter och diskutera utmaningar. Här listar vi nätverksträffar för dig som vill utvecklas i din yrkesroll.

Cassto

Arbetar du som chefsassistent eller liknande på ledningsnivå och vill ha ett givande utbyte med ett nätverk. Då kan du skicka en medlemsansökan till Cassto. Här får du nätverkande, varierande sociala aktiviteter och erfarenhetsutbyte kopplat till yrkesrollen.

EGN Sverige
Här får individer, företag och organisationer hjälp att växa genom att hitta rätt nätverksgrupp.
Handelskammaren
Handelskammarens Mat & Prat för vd-assistenter arrangeras 5-6 gånger per år till ett självkostnadspris. Här träffar du andra i samma yrkesroll över en över lunch, en eftermiddag eller frukost. Lyssna på föredrag, delta i diskussioner och möt intressanta personer samtidigt som du knyter nya kontakter.
CS Malmö
De är Sveriges näst äldsta Chefssekreterarförening i Sverige. Föreningen träffas 8 gånger per år och har ett brett urval av intressanta program.
IMA Sweden

De har medlemmar från hela Sverige och syftar till att stimulera personliga utveckling genom nätverk, seminarier, företagsbesök och projektarbete.

Chamber

Här träffas vd-assistenter och chefssekreterare i Uppsala för att utbyta praktiska tips för att jobba mer effektivt eller mer strukturerat i sitt arbete. På deras träffar gästar ni varandra och den som är värd får möjlighet att berätta om sitt företag.

The Pace
Nätverket riktar sig till dig som som vill lyssna till föreläsare, diskutera aktuella ämnen och träffa andra yrkesverksamma och professionella personer i en liknande roll. Här delar ni kunskap, erfarenhet och utmaningar.