Stjärnkocken Mathias Dahlgren öppnade för tolv år sedan stockholmsklassikerna Matsalen och Matbaren på Grand Hôtel. I dag har restaurangverksamheten utökats med vegetariska Rutabaga, beläget i den numera stängda Matsalens lokaler, och den franska bistron The Sparrow Winebar & Bistro, ett stenkast från Stureplan i The Sparrow Hotels lokaler.
Under åren som verksamheten har vuxit, har även förfrågningar om catering blivit allt fler. Mathias Dahlgren och hans team lanserar därför ett cateringkoncept där de prisbelönta restaurangerna representeras i fem exklusiva hemma hos-menyer. Bland dessa finns möjligheten att få återuppleva Matsalens Guide Michelin-belönade favoriter med ”Upplev Matsalen” eller bjuda på Rutabagas vegetariska mellanrätter i “Vegetarisk Umami”
– Äntligen har vi nu ett tydligt cateringerbjudande där alla våra otroliga koncept får ta plats, säger Mathias Dahlgren i ett pressmeddelande. Att få äta god mat berör mig och att få uppleva den känslan med mina kollegor och dela den med våra gäster varje dag är något helt otroligt. Nu äntligen kommer vi kunna uppleva den hemma hos och tillsammans med våra gäster.
Tillsammans med Mathias Dahlgrens team kommer man kunna skräddarsy sitt event efter sin egna vision. Under fyra tillfällen per år finns även möjligheten för mindre privata sällskap att följa med de båda på ett exklusivt gastronomiskt vildmarksäventyr i de norrländska fjällen, där man får följa den samiska livsstilen med allt från renhållning till natursköna upplevelser.
Alla Mathias Dahlgren Caterings menyer är anpassade efter sällskap från tio personer och uppåt.
Läs om Mathias Dahlgren catering på www.mdghs.se/catering.