10 bästa lokalerna och aktiviteterna för kreativa företagsmöten i Stockholm

Annons

The Beach
The Beach

Början på det nya året är ett utmärkt tillfälle att planera framåt. Hur ska ditt företag köra igång 2017? Vårt förslag: Skippa den traditionella konferensen och satsa på teambuilding och upplevelser i stället. Olika typer av workshops, aktivitetsdagar och kick-offer (även spontana sådana) är fantastiska sätt att samla ihop gruppen och skapa “vi”-känsla i teamet.

The Beach
The Beach

1. The Beach

Tänk om det alltid var sommar! Stockholms kanske mest unika ställe för företagsevent ligger i Södertälje. Beachvolley-banorna på The Beach har öppet året runt och har en del aktiviteter att erbjuda till företagsgrupper. Du kan boka hela hallen för ditt sällskap, börja med spelen och avsluta kvällen med en DJ & riktig beach party. Separat festlokal. Lokaler finns även för konferens och workshops.

Läs mer: The Beach 

2. M/S Molly

Lyxig charterbåt med otroligt många möjligheter! M/S Molly utgår från Strandvägen och tar sina gäster runt i Stockholms vackra skärgård året runt. Maten som serveras ombord lagas av kända kockar som planerar menyn enligt era önskemål. Här kan man arrangera mindre workshops, middagar och avslappnade möten kombinerat med bastu och bad. Restaurangdelen fungerar även utmärkt som en möteslokal.

Läs mer: M/S Molly

3. Uppdrag Stockholm

En mycket uppskattad teambuildingövning som tar plats i Stockholms innerstad (eller någon annan stad om man så vill). Gruppen delas i lag som tillsammans får lösa olika uppdrag enligt angivna instruktioner. En social aktivitet som även utmanar hjärnan! Spelet går väl att kombinera med en efterföljande middag.

Läs mer: Uppdrag Stockholm

4. On Air!

En aktivitet där allas kunskaper räknas. On Air! -frågesporten är upplagd som en klassisk game show där teamet delas i mindre grupper som tävlar mot varandra. Tävlingen leds av en programledare – precis som i TV! Aktiviteten går att kombinera med lunch / middag som levereras från grannrestaurangen Gamla Stans Fisk.

Läs mer: On Air! 

5. Moderna Museet

Moderna Museet i Skeppsholmen har flexibla lokaler för olika typer av evenemang, konferens och fester. Här kan ni kombinera ert möte med kultur och även själva skapa konstverk genom att arrangera målarkurs / kreativ workshop i lokalen Zon som på kvällarna används till museets kreativa verksamhet. Zon kan också användas som konferenslokal.

Läs mer: Moderna Museet

Venuu

6. Green Hat People

Utnyttja digitala spel till att effektivisera er internkommunikation! Green Hat People är nordens (kanske även världens) bästa på att producera spel och workshops som både utbildar och förbättrar dynamiken i arbetsgrupper. Spelen anpassas alltid efter kundens förutsättningar och mål.

Läs mer: Green Hat People

7. Laserdome

Testa det klassiska laserspelet som komplement till er workshop / konferens! En oslagbar adrenalinkick som garanterat spänner alla sinnen. Gruppen delas upp i lag som tävlar mot varandra i en mörk, rökfylld arena med olika hinder och våningar. Laserdome har tre arenor på olika sidor av Stockholm.

Läs mer: Laserdome

8. Matlagningsduellen

Att laga mat i grupp, dessutom under tidspress, är förvånansvärt svårt. Att senare få äta upp maten känns dock desto bättre ju mer man har fått slita. Här tävlar ni i fem olika delmoment (ungefär som man sett på TV) och avslutar aktiviteten med en härlig middag.

Läs mer: Matlagningsduellen

9. Mordet

Mordet är en fantastisk middagsaktivitet med spänning, mingel, klurighet och många skratt. Ert team sätts in i ett interaktivt sammanhang som ni garanterat aldrig varit med om förut. Alla i sällskapet tilldelas en känd roll med olika uppdrag och ledtrådar. Vem kan man egentligen lita på? Kan man ens lita på någon?

Läs mer: Mordet

10. SF Bio

Att gå på bio med jobbet gör man inte ofta, men även det är möjligt. SFs olika biosalonger går jättebra att hyra för företagsevenemang, filmvisningar mm. Att till exempel få se en ny kampanjlansering på en riktigt stor duk är en häftig upplevelse för alla medarbetare!

Läs mer: SF Bio 

Venuu.se hittar du ännu fler aktiviteter och lokaler för fester, möten och konferens. Sök fritt bland över 1400 alternativ!