VD & CFO-assistent till internationellt mediabolag, Stockholm

Vi söker en VD & CFO-assistent till ett internationellt mediabolag. Att vara VD & CFO-assistent innebär att klara av att hantera många saker samtidigt, ibland under tidspress. Assistenten arbetar nära CFO men framför allt VD, och kommer även i kontakt med ledningsgrupp såväl som andra medarbetare. Du ansvarar för att avlasta cheferna med kalender- och mötesbokning, koordinerar och förbereder material och presentationer till möten, bokar och arrangerar resor samt hjälper till med mindre events och konferenser. Du arbetar i en flexibel och dynamisk miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Vi räknar med att du är en problemlösare gällande högt och lågt och är van vid att agera ad-hoc. Huvudkontoret finns i Stockholm.

För att fungera i rollen behöver du ha minst gymnasiekompetens, god administrativ vana och vara noggrann och metodisk i ditt tillvägagångssätt. Du behöver också kunna fatta egna beslut, vara proaktiv och noggrann och ha erfarenhet av hela Office-paketet. Det är viktigt att du behärskar båda svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Har du erfarenhet som assistent på chefsnivå är det mycket meriterande.

Som person är du utåtriktad och social, en problemlösare och du tycker om att bygga relationer. För att trivas och lyckas i rollen krävs att du är prestigelös, flexibel och har en mycket hög serviceanda. Självklart är du noggrann, strukturerad och ligger steget före i tankarna.

Välkommen med din ansökan! Ansöker gör du via www.novarepropell.se där du bifogar ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor, vänligen kontakta Ebba Bolin på ebba.bolin@novare.se.

Ansök här!

Annons

MH Konferens skapar lyckade möten

Sedan tolv år är MH Konferens specialiserad på att just skapa bra möten och skräddarsydda konferensarrangemang. Verksamheten är uppbyggd av VD Marina Häggblom med många år i branschen och en bakgrund som bland annat Key Account Manager