Executive Assistant till Bilfinger Industrial Services Sweden AB, Kungälv

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36.000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi-, stål-, järn- och gruvindustrin.

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.

Är du den vi söker?
Vi söker nu en VD-assistent och vill du vara med på en spännande resa i en positiv miljö? Du kommer att ha mycket ansvar och varierande arbetsuppgifter.Arbetsbeskrivning
Rollen är bred med stort ansvar. Några av de förekommande arbetsuppgifter är;

 • Bistå VD med administrativ support
 • Supportera ledningsgruppen med administrativa arbetsuppgifter
 • Ansvara för styrelseportal & material
 • Ansvara för planering inför årsstämma
 • Ansvara för VD:s kalendarium samt agenda & protokoll
 • Projektleda interna projekt, följa upp actions & deadlines
 • Travel Management dvs kontakt med resebyrån
 • Planera och koordinera ledningens konferenser
 • Ad-hoc uppgifter
 • Kontorsansvar så som ansvarig för inköp mm
 • Uppdateringar av hemsida

Rollen innebär även att du är kontorsansvarig med ett övergripande ansvar för kontoret vad gäller leverantörer, avtal och lokalen i övrigt.

Din profil
För att lyckas i din roll som VD-assistent har du minst fem års erfarenhet som chefsassistent och vi ser gärna att du har erfarenhet från ett börsnoterat bolag. Du har tidigare jobbat med lednings- och styrelsearbete. Arbetsuppgifterna ställer stora krav på kommunikation, samarbete, servicekänsla och förståelse för andra människor. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du hanterar även Office paketet mycket väl.

Som person är du är flexibel, strukturerad, noggrann och en god organisatör. Du har en professionell framtoning, positivt förhållningsätt och tycker om att ge service. Du har utmärkt social kompetens då du har ett nära samarbete med övrig personal, ledning och styrelse. Ditt fokus ligger på hög service och du ser till att arbetsuppgifter blir utförda från början till slut.Du arbetar proaktiv, självständigt och du fattar egna beslut när det krävs. Du har hög integritet och trivs i en föränderlig miljö

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Urval sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Samtliga ansökningar via vår hemsida. Tjänsteställe är Kungälv.

Sök tjänsten senast: 03-02-2019
Frågor besvaras av: Jan-Erik Kukkonen, VD jan-erik.kukkonen@bilfinger.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här!