Executive Assistant / administrativ assistent till Telia Company – Stockholm

Vill du bli en viktig del av ett snabbväxande företag i framkant? Har du tidigare erfarenhet från rollen som Executive Assistant och trivs i en internationell miljö? Vi söker dig som trivs på en flexibel arbetsplats och har en god känsla för struktur och koordination för att utvecklas i en nyckelroll.

Om företaget

Vi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder.

Arbetsuppgifter

Som Executive Assistant arbetar du gentemot en grupp av flera chefer.
För dessa sköter du all service som är kopplad till deras administrativa behov och till dina arbetsuppgifter hör bland annat:
• Kalenderadministration och möteskoordinering, förbereda, samordna och följa upp möten
• Resebokningar samt hantering av tillhörande reseadministration och resekostnadsrapporter
• Support och organisering av interna och externa projekt/events
• Närvara och föra anteckningar vid möten
• Aktivt bygga samarbete internt såväl externt, exempelvis med andra assistenter internt
Rollen innebär mycket eget ansvar där du förväntas leverera service i världsklass och du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att hela tiden effektivisera den administrativa processen. Du arbetar proaktivt och genom att ta egna initiaitv inom en ständigt utvecklande miljö.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning
• Minst tre års erfarenhet av att arbeta i en motsvarande roll som Executive Assistant eller administrativ assistent. Meriterande om det är i en internationell organisation
• Goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet av kalenderhantering i Outlook eller motsvarande program
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
För att trivas i rollen tror vi att du har hög integritet och gillar att driva ditt eget arbete framåt samt har förmågan att arbeta lösningsfokuserat. Vi tror vidare att du har förmågan att se den större bilden och därefter prioriterar och strukturerar ditt arbete väl. Då arbetet innefattar mycket nära dialog med olika medarbetare i organisationen har du en god kommunikativ förmåga och vågar ta initiativ i dessa sammanhang. Du är alltid tydlig och transparent, håller vad som lovas, agerar professionellt och är affärsmässig i alla lägen. Vi tor att du har ett intresse för digitalisering och öppen för att lära dig ny teknik och system.
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Telia Company. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm,
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här:https://www.bravura.se/din-karriar .

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök här!