Erfaren VD-Assistent på 50% till statligt bolag sökes! Omgående-3 månader i Stockholm

Är du en koordinerande stjärna och kan behärska MS Outlook med stängda ögon? Vi söker dig med erfarenhet från en assisterande roll sedan tidigare och nu vill få möjligheten att stötta ledningen i ett av sveriges viktigaste bolag. Kan du börja omgående och arbeta ca 20h/v i ca 3 månader kan detta vara drömchansen! Sök med en motivering och CV redan idag.

Om tjänsten
I denna roll kommer du stötta bolagets VD och ledningsgrupp med administrativa sysslor då ordinarie VD-Assistent är borta under 3 månader. Du kommer ta över en del av arbetsuppgifterna och detta kommer främst vara att stötta VDn med praktiska bitar så som att skicka ut bokningar i outlook till VD och ledningsgrupp. Du kommer även bl.a säkerställa att nyanställda får namnbrickor. Under intervjun för tjänsten hos kund kommer du att få mer tydligen i vad arbetet kommer innebära.

Arbetsuppgifter
Du bör vara en flexibel och lättlärd person som är orädd samtidigt som du är ödmjuk. Då du kommer stötta högt uppsatta chefer bör du ha ett professionellt tillvägagångssätt och vi tror att du som söker har vana av liknande arbete sedan tidigare.

Vi söker dig som

  • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Har arbetat i MS office, med tyngd på outlook och powerpoint
  • Har arbetat administrativt i en roll där du supporterat andra interna personer
  • Är strukturerad, har en hög integritet och är självgående i ditt arbete
  • Har en avslutad gymnasial utbildning
  • Finns tillgänglig under hela perioden

Information om företaget
Bolaget är ett svenskt statsägt aktiebolag med uppdraget att skapa meningsfulla och utvecklande arbeten för personer med funktionsnedsättning som medför nedsatt arbetsförmåga. Företaget grundades 1980 och är idag ett av Svenska statens största företag, sett till antal anställda i Sverige.

Ansök här!