Driven och koordinerade VD-assistent till entreprenörsdrivet företag

Dina arbetsuppgifter
Som VD-assistent kommer din roll att formas utifrån VD:s agenda och aktuella projekt, ingen dag kommer vara den andra lik. Du kommer att få arbeta med ett helhetsperspektiv och vi hoppas att du med din erfarenhet snabbt kan komma in och skapa struktur och våga prioritera ditt arbete för att alltid ligga steget före för att avlasta VD:ns arbetsprocesser. Ni två kommer bli ett team som tillsammans strävar att uppnå de målen som är satta för bolaget. Rollen innebär bland annat koordinering, planering och rapportering av olika projekt.

Din profil
Som person ser vi att du är driven och trivs med att vara i en koordinerande roll med parallella arbetsuppgifter samtidigt. Det är meriterande om du har studerat inom ekonomi eller juridik på eftergymnasialnivå och är vi söker dig som är flytande i svenska såväl som engelska. Du bör ha arbetat ett antal år i en likande roll och känna att du bemästrar en VD-assistentroll så du snabbt kan komma in och ta ett stort ansvar kring dina arbetsuppgifter. Du ska samtidigt vara prestigelös och trivas med att hjälpa till med uppgifter på alla nivåer. Du kommer att arbeta i Stockholmsområdet och inneha B-körtkort. Vi hoppas du har en positiv inställning till utmaningar och förmågan att sprida energi till din omgivning.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Ansök här!