Administrativ assistent till ledningsgrupp, Stockholm

Arbetsuppgifter
Administratör inom IT. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som administratör till enhetens ledningsgrupp. Du är intresserad av att lära nytt och stötta ledningsgruppen med uppgifter som är väldigt proriterade. Dina arbetsuppgifter är att hantera, förbereda och ändra order, fakturor och andra dokument i vår kunds interna system, dvs. inköp och resehantering. Verka som expert för administrativa system och vägledning i rutiner, stötta och organisera arrangemang, hantera on-off boarding. Förbereda och granska presentationsmaterial och annan information, Hantera organisationsförändringar och uppdateringar av anställda i vår kunds interna HR-verktyg. Planera och organisera möten, Delta i möten för att hjälpa till med administrativa delar (t.ex. mötesprotokoll, handlingsplaner, åtgärdspunkter, följ uppföljningar på deadlines). För att fungera bra i rollen tror vi att du har god erfarenhet av att arbeta med administration. Du har erfarenhet av planering, resehantering och av att arbeta nära ledare på olika nivåer. Du är flexibel eftersom var dag ser olika ut beroende på enhetens dagliga uppgifter. Vidare är du inte rädd för att fatta beslut och representera enheten om så behövs. Är det dig vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
-Du har god administrativ erfarenhet, minst 3 års erfarenhet.
-Du har god erfarenhet av att arbeta i team.
-Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du ett intresse av att arbeta proaktivt och god samarbetsförmåga. Du har även ett intresse av att arbeta med människor och skapa goda relationer. Du är övertygande och kan påverka om så krävs. Vidare har du organiserad, nätverkande och flexibel i ditt arbetssätt.

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid. Vår kund önskar start omgående och förväntas löpa 6 månader, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Ansök här!

Annons

MH Konferens skapar lyckade möten

Sedan tolv år är MH Konferens specialiserad på att just skapa bra möten och skräddarsydda konferensarrangemang. Verksamheten är uppbyggd av VD Marina Häggblom med många år i branschen och en bakgrund som bland annat Key Account Manager