Exklusiva lokaler för representationsmiddagar i Stockholm

Executiveeffect listar restauranger för exklusiva representationsmiddagar i Stockholm. Låt dig inspireras av högklassig gastronomi och lyxiga lokaler.

Representationsmiddag

Här listar vi ett urval av restauranger i Stockholm som passar perfekt för exklusiva representationsmiddagar.

Fotografiska

Här får du och ditt sällskap sitta i ett privat rum, i avskildhet, med Stockholm och Södermalms bästa utsikt. Fotografiska serverar en fast meny som består av fyra växträtter samt ett noggrant val av kött och fisk.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Fotografiska Food & Drink (@fotografiskafood)

Restaurang Gute

Maten och menyerna som serveras till stora sällskap tas fram av deras erfarna kockar och ambitionen är att menyerna ska erbjuda något för alla. Köttrestaurang erbjuder de bästa styckdetaljerna ifrån alla olika typer av kött. De ha även veganska alternativ på menyn. De tar emot grupper från 8 till 140 personer.

Adress: Brunnsgatan 6

Stockholms Vinkällare

Vinkällares möteslokaler får ni tillgång till exklusiva och unika lokaler mitt i centrala Stockholm. De har fyra separata rum som passar för representationsmiddagar och möten. Deras bufféer har alltid ett tema för kvällen såsom italiensk, asiatisk, skaldjur och svenskt. À la carte-matsedeln varieras och anpassas efter tillgång på råvaror beroende på årstiden. De har en kapacitet på upp till 80 gäster.

Adress: Döbelnsgatan 8

Studio Frantzén

Björn Frantzén öppnade sin första restaurang 2008 som inom loppet av två år fick två stjärnor i Guide Michelin. Den intima studion används som provkök till den tvåstjärniga restaurangen på dagtid. På kvällarna öppnar den upp för intimare event. Här får du full inblick i hur kockarna arbetar. Lokalen tar emot upp till 20 personer.

Adress: Lilla Nygatan 16

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av S T U D I O F R A N T Z É N (@studiofrantzen)

Oaxen Krog

Klubbrummet på Oaxen ute på Djurgården bjuder på utsikt över Stockholms inlopp. Fokus ligger på råvaror från naturen och ett hållbart förhållande till mat, dryck och servering. Rummet tar emot upp till 14 gäster.

Adress: Beckholmsvägen 26

Kasai

Lotus inne på restaurang Kasai är den perfekta platsen för dig som vill bjuda dina gäster på Japanska gastronomiska matupplevelser på ett exklusivt och intimt sätt. Rummet rymmer upp till 15 gäster.

Adress: Linnégatan 18

Lilla Ego

Är ni mellan 12-18 personer kan du boka källaren på Lilla ego för en avskild matupplevelse. Bordsbokningarna släpps 90 dagar framåt i tiden och då restaurangen är välbokad gäller det att vara snabb.

Adress: Västmannagatan 69

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Lilla Ego (@lillaegokrog)