Välkommen till Mötesbaren den 12 juni

Den 12 juni bjuder Eventeffect som driver Executiveeffect in till ett skönt sommarmingel på Södra Bar i Stockholm, en del av Södra Teatern och Mosebacke. Vi räknar med högtryck på alla plan och har bara plats för 200 gäster – säkra din plats genom att anmäla dig här!

Mötesbaren – vardagsrummet för dig som jobbar med och brinner för möten

Eventeffect bjuder in till mingel. Vi välkomnar alla från mötesindustrin och dig som jobbar på köparsidan med att beställa event, konferenser och researrangemang.

Denna gång gästar vi Södra Bar med vår AW som är en del av Södra Teatern och Mosebacke, ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang.

När: 12 juni mellan kl. 17.00 och 20.00

Några händelser under kvällen:

  • Soul Train DJ bjuder på sommarsväng
  • Mingelfotograf från Eventeffect
  • Upplev en av Stockholm mest hänförande utsikter från söders höjder
  • Avspänt mingel utan avbrott med 200 härliga möteskollegor

Kvällens sponsor Södra Teatern, Mosebacke bjuder på:

  • Två drinkbiljtetter per person vid entrén till föranmälda
  • Härligt tilltugg under kvällen
  • Visning av anläggning kl.16.30, föranmälan gäller!

Anmäl dig här!

Om Södra Teatern
Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang. De presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

Om Mötesbaren:
Mötesbaren arrangeras av Eventeffect med målsättningen att sex gånger per år skapa ett skönt vardagsrum för dig som jobbar med och brinner för möjligheter med möten och event.

Annons

MH Konferens skapar lyckade möten

Sedan tolv år är MH Konferens specialiserad på att just skapa bra möten och skräddarsydda konferensarrangemang. Verksamheten är uppbyggd av VD Marina Häggblom med många år i branschen och en bakgrund som bland annat Key Account Manager