Tekniska museet – Stockholms mest kreativa mötesarena

Sedan flera år tillbaka är Tekniska museet en uppskattad mötesscen. Förra året öppnade den nya restaurangen Tekniska by Pontus och det nyrenoverade eventrummet. Nu växlar museet upp verksamheten med nya eventytor och fler innovativa aktiviteter som skapar unika upplevelser för såväl det lilla teamet som det stora företaget.

– Vår ambition är att bli Stockholms främsta mötesarena och kombinationen av kreativ miljö, unika aktiviteter och en fantastisk restaurang gör att vi är på god väg. Oavsett om ni vill skapa ett storslaget event eller ge konferensen en kreativ guldkant så har vi möjligheten att skapa det tillsammans mer er. Endast fantasin sätter gränser, berättar Annika Brantingson, eventansvarig på Tekniska museet.

Helt nya eventytor

På Tekniska museet finns en stor flexibilitet med ytor för olika behov, allt från det vackra eventrummet med växtvägg och föremål från samlingarna med plats för 250 personer, till innovativt inredda mötesrum och möjlighet att mingla i utställningarna. Att museet är ett prisbelönt science center och mötesplats för forskning, näringsliv och besökare avspeglas även i eventverksamheten. Här arrangeras alltifrån jubileumsfiranden, galamiddagar, prisutdelningar och kongressmingel till konferenser, kick-offer och teambuilding. Det finns en mängd möjligheter till skräddarsydda upplägg för såväl mindre sällskap som stora grupper.

Innovativa aktiviteter

Ett möte på Tekniska museet kan kombineras med kreativa aktiviteter och teambuilding i museets interaktiva utställningar. I MegaMind kan ni måla med ögonen, prova mindball och skapa musik med kroppen. Ni kan också kliva in i en värld av dataspel. Play Beyond Play är museets nya dataspelssatsning – en 1000 kvm totalupplevelse med spelstationer, fantasifulla spelmiljöer och workshops. Här kan ni prova olika spel, jaga rymdfigurer med chefen eller försvara kollegorna mot en robotinvasion. Vill ni hellre vara utomhus? I Matematikträdgården får ni gnugga era geniknölar i den kluriga labyrinten. Oavsett hur ni lägger upp eventet blir det en oförglömlig upplevelse för alla deltagare.


KONTAKTA OSS

Vi ser fram emot att skapa kreativa och minnesvärda event tillsammans med er!

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kristina Hogvall och Annika Brantingson 

eventbokning@tekniskamuseet.se

Telefon: 08-450 56 73