MH Konferens skapar lyckade möten

Sedan tolv år är MH Konferens specialiserad på att just skapa bra möten och skräddarsydda konferensarrangemang. Verksamheten är uppbyggd av VD Marina Häggblom med många år i branschen och en bakgrund som bland annat Key Account Manager på Scandic Hotels.

”Att lägga mötesplanering hos oss på MH Konferens ska alltid kännas tryggt. Därför garanterar vi ett möte som motsvarar förväntningarna – och mer därtill.” 

MH Konferens har många etablerade och nära kundrelationer och jobbar långsiktigt för att fördjupa kunskapen om kundens önskemål och behov.

Erfarenheten samlad i MH Konferens möjliggör att vi har kännedom om de bästa konferensanläggningarna och förstår vikten av att väga in en rad aspekter – som det geografiska läget och ett professionellt mottagande.

”För mig är det en ständig jakt på toppkvalitet. De jag samarbetar med håller en hög nivå och vi har en etablerad relation.

MH Konferens arbetsmetod

  • Möte med kund för att ta reda på vilken verksamhet kunden har samt kundens behov vilket alltid är i centrum, vilket syfte mötet har, från vilken region deltagarna kommer samt kostnadsnivå.
  • När behovet och syftet med mötet väl är tydliggjort handlar det ofta om att hitta de lämpliga kringaktiviteterna. Önskemålet från kunden vid de allra flesta möten är att kombinera konferensen med en större upplevelse.

Det är ofta också en fråga om känsla och atmosfär. Många söker något nytt och annorlunda och vill få nya förslag och bli överraskade. Och just det är lite av vår specialitet.

”Att ha oss på MH Konferens som samarbetspartner kännetecknas av flexibilitet och ett stort personligt engagemang vilket gör det möjligt att skräddarsy koncept efter alla slags mötesformer.”

I MH Konferens tjänster ingår inte bara garantin om ett framgångsrikt möte. Kunden kan på ett enkelt och tydligt sätt jämföra de olika alternativen genom en presentation i en sammanställd offert. Som kund kan man dessutom få en enhetlig statistik på samtliga konferensbokningar samtidigt som bokningarna sker i enlighet med företagets rese- och konferenspolicy.

”Det finns många fördelar med att låta var och en ansvara för det de är bäst på. Inte minst är det här en kostnadseffektiv lösning som sparar in på kundens dyrbara tid!”

Den som anlitar MH Konferens inför planeringen av sitt kommande möte behöver inte göra mer än att invänta förslag till ett antal skräddarsydda mötesalternativ – allt dessutom helt kostnadsfritt! Det är nämligen allt det där runt omkring som MH Konferens tar hand om. Från offertförfrågningar genom kontakt med olika konferensanläggningar till att boka aktiviteter, DJ, teknik, talare, underhållare mm.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

MH Konferens AB
Marina Häggblom
Telefon: 0734-399 588
E-post: info@mhkonferens.se
www.mhkonferens.se