Konferensanläggningen som sticker ut med tre tydliga fördelar

Vårt optimala läge i Stockholmsområdet med en arena och omgivning som bjuder in till konferenser med hälsa och välmående i centrum. Läs mer om anläggningen och om hur nöjda våra kunder är med vår toppklass service.

Närhet till det mesta
Radisson Blu Royal Park Hotel ligger vackert beläget i Hagaparken vid Brunnsvikens västra strand i Solna Kommun. Hagaparken anlades på 1700-talet och har gett inspiration åt hela omgivningen kring Brunnsviken.

Kommunikationer:
Arlanda Flygplats ca 35 km
Bil: Exit 168, E4 Frösunda/Frösundavik.
Buss: Buss 67 har sin ändhållplats utanför hotellet och med den tar man sig lätt in till city och vidare till Djurgården.
Bromma Flyplats 8 km
Flygbussar från Arlanda.
Taxi, beställs och stannar precis utanför hotellet.

Hälsa och välmående i en underbar miljö
Parken med sin fantastiska natur erbjuder mängder av stigar för både promenader, jogging och cykling. Solna är en av Sveriges företagsrikaste kommuner. Mall of Scandinavia (15 min promenad från hotellet) är nordens största, modernaste och mest besökta shoppingcenter.

På hotellet finns Haga Health Club. Här kan du träna, simma, bada bastu, styrke- och konditionsträna i gymet och mot avgift delta i olika träningspass.

Haga Health Club erbjuder en mängd olika behandlingar såsom massage, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling, Europeisk badtradition och annat som ger både kropp och själ en välbehövlig snabbrenovering. Notera att behandlingar måste bokas senast två (2) dagar innan ankomst till hotellet.

För hotellets boende gäster erbjuds fri entré.

Exceptionellt hög nivå på servicen
”Jag kan faktiskt ärligt säga att jag aldrig har fått så här bra service från varje enskild person som vi hade att göra med på Royal Blu Hotel. Här såg och kände vi direkt att hela personalen arbetade som ett enda team, alla med samma mål att alltid vara tillgängliga, flexibla och beredda att göra det där lilla extra som gör så oerhört mycket för en konferensgäst.”

Adrian Genier är Market Manager Nordics på Schweiziska Turistbyrån i Stockholm och i början av maj arrangerade han ett stort event, ”Swiss Travel Experience” på Royal Park Hotel.

Boka en Visning
Är du ansvarig för ett viktigt möte eller event? Vi välkomnar alla arrangörer som vill besöka vår anläggning och prata om alla möjligheter vi har att erbjuda. Ring oss gärna för en träff så vi visar vi dig gärna.

Varje möte och evenemang är en ny historia och vi är här för att hjälpa dig berätta för er.

Kontakt:
08-6245520
conference.royalpark@radissonblu.com