Stort intresse för årets kommande Admin Day

Den 24 april anordnas den årliga Administrative Professionals Day i Stockholm, även känd som Admin Day, av The Pace. The Pace, som är ett affärsområde inom Wise Professionals, är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom just Business Administration. Enligt The Pace är intresset för Admin day stort och det finns nu endast ett fåtal platser kvar.

– Vi har fått ett fantastiskt gensvar. Jag tror att många tycker att innehållet är lockande och att man faktiskt inte behöver vara borta mer än en halvdag från jobbet. Det är också ett sätt att träffa andra i samma yrkesroll, säger Marie Bodén, affärsområdeschef på The Pace.

Till yrkesområdet Business Administration räknas ofta tjänster som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD- och ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, projektkoordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent. Tjänster som inte alltid har den status de förtjänar.

– Vi verkar dagligen på olika sätt för en statushöjning av roller inom Business Administration. Admin Day är en del av det arbetet, där vi låter deltagarna bli stärkta i deras roller och få möjligheten att träffa andra i samma yrkesroll, säger Marie Bodén.

Bland föreläsarna finns Christina Stielli, Jan Gunnarsson och moderator är Heléne Lidström.

– Vi lovar dig som deltagare på Admin Day att du ska gå stärkt och påfylld därifrån! Du ska komma tillbaka till skrivbordet och känna dig gladare och klokare helt enkelt, avslutar Marie Bodén.

Läs mer och anmäl dig här