På gång: Möteskulturdagen – årets viktigaste möte om möten

Snart är det dags för Möteskulturdagen vars syfte är att utrusta organisationer och företag med verktyg för effektiva och inspirerande möten. Spana in aktuella datum och städer där evenemanget kommer att äga rum.

En tredjedel av sin arbetstid lägger tjänstepersoner på att delta i möten. Det visar undersökningar bland annat gjorda av Svenska Möten och analysföretaget 3S. Om du är chef eller ledare tillbringar du till och med mellan 50-80% av din arbetstid i mötesrummet.

Samtidigt är endast 5% av dessa utbildade mötesledare, enligt Helene Arvidsson, vd på gr8meetings. Hon menar också att bara i lönekostnad kostar ineffektiva möten svenska organisationer och företag 170 miljarder kronor per år. Men på gr8 meetings kan man ändå se att allt fler ser att möten och den digitala arbetsmiljön påverkar den sociala arbetsmiljön och har börjat prioritera frågan högre.

För tolfte gången anordnar gr8 meetings tillsammans med partners Möteskulturdagen, som de menar är Sveriges enda renodlade forum för effektiva och inspirerande möten. Möteskulturdagen ger dig en möjlighet att höja din kompetens inom möten och skapa en insikt hur en medveten och hållbar möteskultur bidrar till bättre resultat i företag och organisationer.

Förutom Sveriges främsta föreläsare och experter inom detta område lovar arrangörerna en dag fylld av inspiration och konkreta verktyg för att skapa en bättre möteskultur i organisationerna.

Möteskulturdagens kommande datum;

17e maj Gothia Towers Göteborg

28e maj Scandic Triangeln Malmö

10e juni Skogshem & Wijk Lidingö, Stockholm

Läs mer om evenemanget på www.möteskulturdagen.se