Alexander Pärleros inleder årets Personal & Chef i Stockholm

Personal & Chef på Kistamässan den 20 – 21 februari 2019 inleds med att Alexander Pärleros, entreprenör och grundare av Framgångspodden föreläser under rubriken ”Framgångsföreläsningen”.

– Jag tänkte dela med mig av framgångsnycklar jag har kommit fram till efter att ha intervjuat över 200 av de mest framgångsrika människorna i Norden, säger Alexander Pärleros.

Som 20-åring började Alexander arbeta som säljare och efter bara några år blev han utnämnd till den bästa mediasäljaren av Bonniers Awards. Efter sju år som säljare valde han att lämna det trygga jobbet för att följa sin stora dröm om att bli entreprenör. Sedan dess har Alexander startat och sålt flera bolag och är numera även författare till Framgångsboken.

– Många förknippar framgång med att tjäna mycket pengar och nå höga höjder i sin karriär, men att vara framgångsrik handlar minst lika mycket om att skapa sig ett liv där man ägnar sig åt sin passion och hela tiden vågar utmana sig själv. Att vara framgångsrik är att vara orädd, att våga misslyckas och att lära sig av sina erfarenheter, avslutar Pärleros.

Alexander Pärleros föreläser den 20 februari 2019, kl. 9.00 på Ledarskapsscenen.  Alla seminarier och aktiviteter är kostnadsfria för dig som besöker Personal & Chef.

Om Personal & Chef
Personal & Chef är en heltäckande mötesplats för alla chefer och ledare som leder och utvecklar personal. På plats hittar man smarta lösningar inom: bemanning, rekrytering, utbildning, friskvård, IT, HR, kontorslösningar, personalförmåner och ekonomi- och lönesystem. Personal & Chef erbjuder även ca 200 utställare, fem scener, workshops & konferenser, nätverksfrukostar, aktivitetsområde och branschmingel.

Personal & chef arrangeras på Kistamässan, Stockholm den 20 februari 2019, kl 09.00 -17.00 samt 21 februari 2019, kl 09.00 – 16.00. Entrén till mässan är kostnadsfri men besökarna behöver registrera sig på www.personalchefsthlm.se