10 kostnadsfria programpunkter som du som chefsassistent inte får missa på Personal & Chef

Hälsofrämjande arbetsplats

Åsa Miemois, hälsoutvecklare, Previa visar på skillnader och likheter i olika typer av hälsostrategier på en arbetsplats. Vad är hälsofrämjande på er arbetsplats?
När: 20 februari, kl 8.00 på Ledarskapsscenen

Möten på tapeten

Fler och fler företag väljer att ta ett helhetsgrepp om sina möten. Hör företagsledningen berätta om varför! Detta seminarium presenteras av SBTA:s Meetings kommitté bestående av experter på mötesområdet; American Express GBT, Best Western Hotels & Resorts mfl.
När: 20 februari, kl 9.00 i konferensrum: E5

Hur kan rätt systemstöd effektivisera din vardag?

Utvecklingen av systemstöd inom alla branscher går i raketfart och är en stor utmaning för alla företag. Hör Kasper Jareblad, Account Manager på Flex Applications, berätta om hur införandet av moderna system och ett proaktivt arbete kring detta kan öka företagets effektivitet.
När: 20 februari, kl 12.00 på Digital- & techscenen

Livehack – har du koll på dina uppkopplade enheter?

Anders Nilsson är en välkänd svensk IT-säkerhetsexpert som under denna föreläsning visar i realtid ett livehack, där han tar över uppkopplade enheter. Deltagarna får följa processen både på den hackade och hackarens dator.
När: 20 februari, kl 15.00 på Digital- & techscenen

Hur påverkar dagens megatrender morgondagens möten?

Att vi påverkas av megatrender som hållbarhet, transformationsekonomin och teknikutveckling är välkänt, men vad betyder de för mötesbranschen? Möt Sylvia Nylin från Svenska Möten som presenterar en banbrytande trendspaning om hur dagens megatrender påverkar morgondagens möten.
När: 21 februari, kl 9.00 på Inspirationsscenen

Mindfulness i ledarskapet

Det är utmanande att vara ledare idag när tempot är högt och man själv tar ansvar för många tuffa beslut.Föreläsningen vänder sig till dig som vill få insikt i och inspiration till ett stabilt, balanserat och hållbart ledarskap.
När: 21 februari, kl 9.30 på Knowledge & Inspiration

Brain Lean® – hur våra hjärnor fungerar – och inte fungerar – tillsammans

Till vår tids paradoxer hör att vi sliter ut våra hjärnor i allt större omfattning, trots att hjärnforskningen går framåt i rasande fart. Psykosocial ohälsa ökar, inte minst bland unga, samtidigt som kreativt samarbete aldrig har varit viktigare för framgång.
När: 21 februari, kl 11.00 på Ledarskapsscenen

Att leda utan att vara chef genom kommunikativt ledarskap

Med vilka verktyg får du med dig alla mot målet? Hur får du dem att förstå vikten av sin egen insats och att nå ända fram? Hur styr du med mål som medel och språket som verktyg? Efter föreläsningen ska du ha en ökad insikt om möjligheterna med att kommunicera på rätt sätt och känna dig trygg i din roll som ledare.
När: 21 februari, kl 13.00 på Inspirationsscenen

Stresströskeln – när belastningen blir för stor

Under 2 timmar får du lära dig att hantera och förebygga stress hos dig själv och andra.
När: 21 februari, kl 13.00 på Kunskapsscenen

Vad är digital stress och hur påverkar det Er organisation?

Digital stress är kort och gott överflöd av information. Vi blir också stressade om vi inte tittar på mobilen. Detta beskrivs som fear of missing out.
När: 21 februari, kl 14.10 på Knowledge & Inspiration

Alla föreläsningar och aktiviteter är helt gratis när du besöker Personal & Chef. För att se hela programmet och för att hämta din kostnadsfria entrebiljett, besök: www.personalchefsthlm.se